... a jak naše poradenství vypadá v praxi?

10.05.2017 19:24

Iluze stranou :-)! Nejezdíme po farmách za účelem propagace našeho zboží, dodávaného vybavení nebo kultur. Máte naši plnou důvěru, že všechno víte sami. Na prvním místě je znalost technologie výroby sýrů, začít je dělat a tím si ujasnit co chci dělat v jakém množství a co na to budu potřebovat ... protože to z toho vyjde. Pak už potřebujete jen občasnou konzultaci po telefonu, spíš jen navést správným směrem, něco doladit nebo upřesnit. Vše je ve Vás. Nejezdíme na farmy říkat, že to děláte špatně, školit lidi a přesvědčovat šéfa, že takhle to fungovat nebude a dělat to stále dokola ... ne, ne a ne ... to raději věnujeme čas domácímu sýraři, který to dělá srdcem ... to má větší smysl :-).

Nevěříme na způsob ... " Dělat faremně sýry je trendy, jdeme do toho, firmo zařiď nám dotace, vybav sýrárnu, řekni nám jak nebo to nauč naše zaměstnance a my si pak rozmyslíme, co budeme dělat .." ... to to je způsob naprosto nefunkční a přenecháme to jiným firmám, které na tom velmi dobře profitují. Nic jako univerzální sýrárna neexistuje!

My Vám rádi poradíme, tedy náš technolog a lektor Dobrého kurzu Petr Rys, pokud přijedete do Pacova např. na nákup do Dobrého koloniálu nebo se jen tak stavíte (předem dejte vědět ... díky). Na soukromém poradentsví nebo kurzu se můžete domluvit přímo s panem Rysem.

... tedy ano, uděláme vše, co nahoře píšeme, ale trochu jiným způsobem, než mnozí očekávají ... tím těžším, ale fungujícím ... Petr a Katka.

—————

Zpět