Kurzy zpracování mléka

Pořádáme kurzy výroby sýrů. Pro začátečníky i pokročilé. Vše o nich se dozvíte na  dobrykurz.cz .


Začínáte dělat sýry? Minimum, které byste měli znát :

 -zvolit vhodnou mlékárenskou kulturu-zvolit vhodnou formu-znát vhodné teploty pro zaočkování (zrání) mléka-umět určit dávku syřidla-umět si zjistit jeho momentální sílu-znát výrobní rozdíly mezi tvrdým,polotvrdým a měkkým sýrem-umět zvolit vhodný způsob solení-umět vybrat vhodné podmínky pro zrání-umět se o sýry správně starat v době zrání-

_________________________________________________________________________________________________


Dárkové pokazy :

Chtěli byste dát Kurz ...  někomu jako dárek ? Připravili jsme Pro Vás dárkové pokazy :

Vzor : 

Poukaz Vám zašleme po zaplacení zálohy poštou, ve formátu A5 na fotopapíře.

______________________________________________________________________________________________