
Kurzy zpracování mléka
Pořádáme kurzy výroby sýrů. Pro začátečníky i pokročilé. Vše o nich se dozvíte na dobrykurz.cz .
Začínáte dělat sýry? Minimum, které byste měli znát :
-zvolit vhodnou mlékárenskou kulturu-zvolit vhodnou formu-znát vhodné teploty pro zaočkování (zrání) mléka-umět určit dávku syřidla-umět si zjistit jeho momentální sílu-znát výrobní rozdíly mezi tvrdým,polotvrdým a měkkým sýrem-umět zvolit vhodný způsob solení-umět vybrat vhodné podmínky pro zrání-umět se o sýry správně starat v době zrání-
_________________________________________________________________________________________________
Dárkové pokazy :
Chtěli byste dát Kurz ... někomu jako dárek ? Připravili jsme Pro Vás dárkové pokazy :
Vzor :
Poukaz Vám zašleme po zaplacení zálohy poštou, ve formátu A5 na fotopapíře.
______________________________________________________________________________________________